Az ebéd, megint időben érkezett, de a szokásos frissítések miatt újra kellett indítanom a gépet, így elvett az időmből néhány percet. Remélem, hamarosan megoldódik a problémám. Ha másképp nem, megöröklöm Áron gépét, ami még mindig gyorsabb mint az enyém. Tegnap este hosszan beszéltünk párommal, hogy csoda amire képes mindkét fiunk. Áron zenei stúdiót működtet, és saját együttesének Ő készíti a demókat. Most szeretnék kiadni első lemezüket. Egerből sem jöttek haza üres kézzel, és remélem, a következő tehetségkutatón is sikerrel szerepelnek. Gergőék Drezdából hazahozták a szponzori fődíjat, így öröm van a házban. Sokszor örülünk!
Most viszont az ebédemnek örülök, meg annak, hogy szép képeket sikerült csinálnom a kajákról.
Ma kétféle étel érkezett így mindent be tudok mutatni. A levesünk, egyszerű almaleves. Fahéjasan, tejfölösen, elegendő mennyiségű beltartalommal. A beltartalom fontos! Szombaton, a főzőverseny zsűrije is a beltartalmat értékelte. Most én is. Elég finomra sikeredett az almaleves. Aprított csíkozott almából készült. Egyszeri látogatás is elég volt ahhoz, hogy néhány kérdésben, tisztábban lássak a konyhán végzett, egyébként nagyon jó munkával kapcsolatban. Rájöttem, egész másként főznek nagy tételben, mint mi itthon. De ez így is van rendjén! A lényeg, a végeredmény, ami ma is kitűnő.
Én ma sült oldalast eszek, petrezselymes krumplival. Nem csak finom, de látványosan is tálalható. Bármennyire szeretem a főzelékeket, azokról, nem tudok ilyen fotókat készíteni. De szeretem a kihívásokat. A szokásos újbóli mintavételezés után megállapítom, jól sikerült az oldalas pácolása. A hús mellé rendelt petrezselymes krumplival, és uborkasalátával, harmonikus egységet alkot.
Mivel elegendő ubi salit kaptunk, biztos vagyok benne, hogy Gergő is rá fog csapni, bár a rántott hal mellé nem jár. Jár viszont, tartár mártás, amit mindig kevesellni szokott. Sebaj! Majd pótolja valamivel. A hal mellé, rizi-bizi érkezett, ami szintén jó választás köretként.
Egy biztos! Ma megint finomakat eszünk. Remélem, mindenki, aki írásomat olvassa, szintén!
Jó étvágyat hozzá!
Most viszont az ebédemnek örülök, meg annak, hogy szép képeket sikerült csinálnom a kajákról.
Ma kétféle étel érkezett így mindent be tudok mutatni. A levesünk, egyszerű almaleves. Fahéjasan, tejfölösen, elegendő mennyiségű beltartalommal. A beltartalom fontos! Szombaton, a főzőverseny zsűrije is a beltartalmat értékelte. Most én is. Elég finomra sikeredett az almaleves. Aprított csíkozott almából készült. Egyszeri látogatás is elég volt ahhoz, hogy néhány kérdésben, tisztábban lássak a konyhán végzett, egyébként nagyon jó munkával kapcsolatban. Rájöttem, egész másként főznek nagy tételben, mint mi itthon. De ez így is van rendjén! A lényeg, a végeredmény, ami ma is kitűnő.
Én ma sült oldalast eszek, petrezselymes krumplival. Nem csak finom, de látványosan is tálalható. Bármennyire szeretem a főzelékeket, azokról, nem tudok ilyen fotókat készíteni. De szeretem a kihívásokat. A szokásos újbóli mintavételezés után megállapítom, jól sikerült az oldalas pácolása. A hús mellé rendelt petrezselymes krumplival, és uborkasalátával, harmonikus egységet alkot.
Mivel elegendő ubi salit kaptunk, biztos vagyok benne, hogy Gergő is rá fog csapni, bár a rántott hal mellé nem jár. Jár viszont, tartár mártás, amit mindig kevesellni szokott. Sebaj! Majd pótolja valamivel. A hal mellé, rizi-bizi érkezett, ami szintén jó választás köretként.
Egy biztos! Ma megint finomakat eszünk. Remélem, mindenki, aki írásomat olvassa, szintén!
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése