2016. július 20., szerda

2016.07.21. Paradicsomleves, pácolt fokhagymás tarja, resztelt sertésmáj.

Ma objektív okok miatt, csupán a tényekre koncentrálok!
Előfordul ez néha, még jobb családokban is. 


Ma tehát paradicsomlevest ehetek ebédre, amit ugyan annyira nem csípek, de ez minden bizonnyal fiatalkori menzás "élményeimnek" köszönhető. Szerencsére van friss paradicsom a kertben, így nem maradok imádott gyümölcsöm nélkül.

A főételek egyike pácolt, roston sült fokhagymás tarja, ami akár  grillétel is lehetne, de ma ipari méretű tepsikben sült, és fokhagymásan, krumplipürével kerül sokak asztalára. A miénkre is többek mellett. Nem a kertben készült tehát a grillen. Majd ehhez lesz igazán jó a friss paradicsom!

A másik választási lehetőség, a pirított sertésmáj tarhonyával, amit reszelt, vagy házi tarhonyaként is ismerhetünk. A pirított májat is van, ahol resztelt májként ismerik.
Szűkszavú voltam ma, de csupa örömteli okok miatt. Jó étvágyat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése