Ennél egyszerűbb dolgom nem is lehetne! Mivel mára csak egyféle főételt rendeltünk, kevés dolgom volt a fotózással. Gyorsabban végeztem, több időm lesz másra. Szerencsére az időjárás is kellemes, bár az aszalódó paradicsomjaim, a tűző napsütést jobban szeretik.
Így, hogy gyorsabban végezhetek, már meg is reggeliztem az imént érkezett korhely levesből. Jól esett! Pikáns, savanykás a benne lévő savanyú káposztától. Másnaposság ellen kitűnő, de nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára másnapos. A ráőrölt piros csiliről jutott eszembe, hogy idén valószínű több lesz a sárga csilim, mint a piros. Köszönöm az ajándék palántákat, amik úgy tűnik, nagyon bőséges terméssel látnak el.
Mivel a paprikás krumpliból nem rendeltünk, de mások valószínű jó étvággyal fogyaszthatják, a mustáros csirkecombot fogjuk délben megkóstolni. Nem kellett elemezni, mert már szemre látható volt a mustáros pác, ami finom kérget vont a csirkecombokra. Én is hasonló módon készítem, de mivel lecsószezon van, ilyenkor általában, lecsós csirkét szoktunk készíteni. A lecsót, minden formájában szeretjük, így hamarosan fogok írni egy cikket arról, mi milyen formában találkozunk itthon a lecsóval. Nagyon változatos az elkészítési módja. A mustáros csirkecomb is finom, de ismertek! Mindig kalandozok!
Gyorsan végeztem, és nem maradt más hátra, mint mindenkinek jó étvágyat kívánni saját ebédjéhez!
Megyek KALANDOZNI!
Így, hogy gyorsabban végezhetek, már meg is reggeliztem az imént érkezett korhely levesből. Jól esett! Pikáns, savanykás a benne lévő savanyú káposztától. Másnaposság ellen kitűnő, de nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára másnapos. A ráőrölt piros csiliről jutott eszembe, hogy idén valószínű több lesz a sárga csilim, mint a piros. Köszönöm az ajándék palántákat, amik úgy tűnik, nagyon bőséges terméssel látnak el.
Mivel a paprikás krumpliból nem rendeltünk, de mások valószínű jó étvággyal fogyaszthatják, a mustáros csirkecombot fogjuk délben megkóstolni. Nem kellett elemezni, mert már szemre látható volt a mustáros pác, ami finom kérget vont a csirkecombokra. Én is hasonló módon készítem, de mivel lecsószezon van, ilyenkor általában, lecsós csirkét szoktunk készíteni. A lecsót, minden formájában szeretjük, így hamarosan fogok írni egy cikket arról, mi milyen formában találkozunk itthon a lecsóval. Nagyon változatos az elkészítési módja. A mustáros csirkecomb is finom, de ismertek! Mindig kalandozok!
Gyorsan végeztem, és nem maradt más hátra, mint mindenkinek jó étvágyat kívánni saját ebédjéhez!
Megyek KALANDOZNI!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése