2013. augusztus 15., csütörtök

2013.08.15. Korhely leves, mustáros sült csirkecomb.

Ennél egyszerűbb dolgom nem is lehetne! Mivel mára csak egyféle főételt rendeltünk, kevés dolgom volt a fotózással. Gyorsabban végeztem, több időm lesz másra. Szerencsére az időjárás is kellemes, bár az aszalódó paradicsomjaim, a tűző napsütést jobban szeretik.




Így, hogy gyorsabban végezhetek, már meg is reggeliztem az imént érkezett korhely levesből. Jól esett! Pikáns, savanykás a benne lévő savanyú káposztától. Másnaposság ellen kitűnő, de nem is emlékszem rá, mikor voltam utoljára másnapos. A ráőrölt piros csiliről jutott eszembe, hogy idén valószínű több lesz a sárga csilim, mint a piros. Köszönöm az ajándék palántákat, amik úgy tűnik, nagyon bőséges terméssel látnak el. 
Mivel a paprikás krumpliból nem rendeltünk, de mások valószínű jó étvággyal fogyaszthatják, a mustáros csirkecombot fogjuk délben megkóstolni. Nem kellett elemezni, mert már szemre látható volt a mustáros pác, ami finom kérget vont a csirkecombokra. Én is hasonló módon készítem, de mivel lecsószezon van, ilyenkor általában, lecsós csirkét szoktunk készíteni. A lecsót, minden formájában szeretjük, így hamarosan fogok írni egy cikket arról, mi milyen formában találkozunk itthon a lecsóval. Nagyon változatos az elkészítési módja. A mustáros csirkecomb is finom, de ismertek! Mindig kalandozok! 
Gyorsan végeztem, és nem maradt más hátra, mint mindenkinek jó étvágyat kívánni saját ebédjéhez!
Megyek KALANDOZNI!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése