2016. szeptember 21., szerda

2016.09.21. Kacsanyak leves, paradicsomos káposztafőzelék, pácolt tepsis pulykaszárny.

Örömhír terjeng a levegőben, miszerint érezhetően sokkal jobban vagyok. Ha nem is múlt el teljesen minden kórság a testemből, de majdnem teljesen kilábaltam a nálam már megszokott, mindössze pár napos lefolyású szenvedésből. Most három napig tartott. Mindezt medicinák, tehát semmilyen erre a célra kitalált csodaszer, vagy eljárás nélkül tettem. Ma még lesz egy kontrollvizsgálat, amin délelőtt átesek, és jó ideig elfelejtve minden egészségügyi kaland. Még lesz egy szemvizsgálat a jövő hónap vége fele, annak még nem ismerem a végeredményét. De bizakodó vagyok! Jól esett az aggódás, amit sokaktól láttam, de holnap már majdnem egészségesnek fogom nyilvánítani magam. 
Onnantól tehát nem csak címszavakban, hanem a tőlem már megszokott vehemenciával fogom ismertetni a  mindennapi betevőt. Azért még egy ideig, nem fogom túlzásba sem vinni, mert elvileg még lábadozok. 
Ma viszont még csupán ismeretterjesztésként étlap jelleggel mutatom be a mai ebédet.


Kacsanyak leves érkezett, paradicsomos káposztafőzelék húsgombóccal, (egyik nagy kedvencem) vagy pedig pácolt tepsis pulykaszárny kukoricás rizzsel, melyek kettőnknek bőségesen biztosítják a jóllakást. Pedig van még a hűtőben egy adag tojásos lecsó is, ami végszükség esetére van tartalékba helyezve. Mivel a tegnap megállapított testsúlyom feljogosítana még annak az elfogyasztására is, lehet, hogy ma Kánaán ünnep lesz a nappalinkban! Azért nem fogom halálra zabálni magam. Ez az egész napos hangulatomon fog múlni, de egyenlőre jók a kilátásaim!
Holnap is leszek, az már biztos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése