Oaaan jót aludtam! Akkorát, hogy az ételfutár ébresztett fel. Gyorsan előkaptam, különbejáratú fotóapparátomat, ami mindig kezem ügyében van, és elkezdtem tálalni, fotózni. Nem kellett sokat, mert elég lett volna hármat kattintanom. Természetesen, mindig több képet csinálok, hogy legyen miből válogatni. Következik a feldolgozás. A méretre igazítás, montázs készítés. Következett volna, ha nem omlik össze a gépem. Ill. csak a böngészők. Szép kis Valentin nap! Én nem esek kétségbe, mert tudom mit kell tennem. De eszembe jutottak azok az ismerőseim, akik mindig figyelemmel kísérik bejegyzéseimet, és nem rendelkeznek magasan szárnyaló számítógépes ismeretekkel. Én sem, de tudom mit kell tenni. Nekik, viszont meg kell várni, hogy valaki segítsen. Szóval! Rendszer-visszaállítás indul, és alig fél óra, és gépem olyan mint újkorában. A programok kiszidolozva, por letörölve, és majdnem olyan tettre készek, mint máskor. Lehet, hogy a Valentine Day lassít le mindent. Köszönjük Bálint!
Ennyi kitérő után, eljutottam a kajákhoz.
![]() |
A mai menüsor. |
Rakott, húsos makaróni. |
Hortobágyi sertésszelet. |
A leves, nagyon finom lett. |
Leglátványosabb mai étel, a hivatalosan, "hortobágyi sertésszelet" névre keresztelt finomság. A sertésszelet OK! Mitől hortobágyi? Ki tudja. Jól néz ki, és biztos finom is. Majd megkérdezem Gergőt, ha evett belőle. Merthogy ma ez az övé. Ha választunk előre, utána már nincs mese. Azt esszük, amit rendeltünk. Azért, kicsit megvizslattam. Natúr sertésszelet, amire a tálalás után került a ragu. Mivel ételhordóban érkezett, először a penne tészta, majd a husi, és legvégül a ragu, ami szemre gombát, és debreceni kolbászt is belefőztek. Rájöttem! Innen a hortobágyi. Az egészet összefogja a sűrű mártás, ami így biztos nagyon finom lesz. Ne áruljátok el! Meg fogom kóstolni!
Közben, annak az egy kanál zöldbab levesnek jönnek elő az utóízei. Nagyon kellemes utóízek. Enyhén fokhagymásak, kicsit savanykásak.
Mindjárt mehetek enni!
Nektek, meg Boldog Valentin Napot! Ha ünneplitek. Mert mi aztán nem!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése