2016. április 6., szerda

2016.04.07. Almaleves, bakonyi sertésborda, zúzapörkölt.

A mai nap egyenlőre nagyon úgy tűnik, nem az én napom. Napok óta fáj a fejem, de most sokkal jobban, mint bármikor a hét eleje óta. Front? Bizonyára azért is, mert mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb! Így viszont, csupán a tényekre hagyatkozva, ismertetem a mai ebédemet, mert már megszoktam, és amíg mozgok írok. Jót tesz egészségemnek, és a szellemi szintemet is karbantartja.

Ma almalevest kanalazhatok, ami remélem szintén jót fog tenni egészségemnek. Bízom benne, hogy használni fog. Ezt ugyan annyira nem csípem, de az egészsége érdekében mindent megtesz az ember. Még azt is, hogy almalevest eszik egy nagy tányérral.
Két főétel közül választhatnék, bár nem biztos, hogy ma bármelyikben is nagy örömömet lelném. Pedig mindkettő finom lenne, hiszen a bakonyi sertésborda, valamint a zúzapörkölt is felcsigázná érdeklődésemet, hát még ízlelőbimbóimat is normális esetben.
Úgy döntöttem viszont, hogy egy tabletta kemény drog (algopiryn) után pihenésre fogok szenderülni, és csak akkor kelek fel, ha milliós pénznyereményemmel, az Iphone 6-tal, esetleg a konyhabútorral csenget a postás! Várom tehát a két csengetést! Másoknak pedig jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése